2022.11.30.

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a CityRocks Dunaújvárosban.

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a CityRocks (Közép-Európa legnagyobb rockzenekara) Dunaújvárosban a Szalki-szigeten 2022. augusztus 6-án. Az egyedi, háromszintes színpadrendszeren 110 rockzenész mellett taiko dobosok, játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével. A koncerttel párhuzamosan egy három napos zenésztábort is tartanak.

“A CityRocks háromnapos zenésztábora során rock-kamionos felvonulást, a Szalki-szigeten koncerteket és jam sessionöket, örömzenéléseket is szervezünk. A tavalyi sikeres együttműködés eredményeképpen már szinte hazajövünk a Szalki-szigetre és Dunaújvárosba. Nagyon reméljük, hogy a háromnapos táborunkkal is egy zenei energiabombát robbantunk majd a városban” – mondta Gajda Ferenc, a CityRocks főszervezője.

2022. augusztus 5-én, pénteken a Szalki-szigeten a kempingben, a kisszínpadon több zenekarnak, jam sessionöknek adnak helyet, de lesz némafilmvetítés élő zongora/dob kísérettel.

2022. augusztus 6-án, szombaton a nagyszínpadon a The Best Of Mode (Depeche Mode Tribute Band) után 20.30-kor a CityRocks 150 fős nagyzenekara ad majd egy kétórás koncertet, majd azt követően a Hollywood Rose (Guns N’ Roses Tribute Band – Hungary) lép fel.

2022. augusztus 7-én délután pedig 40-50 zenész részvételével egy Rock Kamion fogja Dunaújváros utcáit járni.

A CityRocks tavalyi, dunaújvárosi rockflashmobján 400 zenész vett részt. A koncertet több ezren nézték meg élőben, az ott készült kisfilmek pedig már 30 milliónál is több megtekintést értek el. A CityRocks eddigi koncertjfilmjeit pedig a média partereiknek is köszönhetően már 160 milliónál többször nézték meg világszerte.

„Dunaújváros 2022-ben is a rock városa lesz. A tavalyi CityRocks flashmob elvarázsolta az itt élőket. Nagyon örülök, hogy idén visszatérnek, és ahogy látjuk, végre mindenféle korlátozás nélkül zenélhetünk együtt. Nagyon kellenek az ilyen színes programok, Dunaújváros utcáira visszatér az élet a hosszú pandémiás bezártság után.”„ mondta Pintér Tamás Dunaújváros polgármestere.

További információk: www.cityrocks.hu