2022.11.30.

Kedves Olvasóink!

Kedves Olvasónk!

Nagy örömmel köszöntünk új zenei hírportálunkon a Cityrockers.hu-n!

Az oldal nevéből sokan kikövetkeztethetik – ami egyébként egyáltalán nem titok, sőt -, hogy ezt az oldalt a CityRocks stábja hívta életre.

Szerzőink egyelőre kizárólag a crew tagjai, így elsősorban a mi véleményünk nyilvánul meg az oldalon.

Elsődleges célunk, hogy sűrűn frissülő hírekkel, kicsit elmélyülősebb interjúkkal jöjjünk az eszközödre naponta, hetente.

A jelenlegi könnyűzenei online médiának nem konkurenciát, hanem inkább az olvasóinknak szeretnénk bővülő alternatívát nyújtani.

Kritikáinkban szakítunk az eddig bevett általános gyakorlattal, mi jót-rosszat, hideget-meleget egyaránt meg fogunk írni, mert szerintünk csak így tud hitelesen megjelenni a véleményünk. Sokszor tapasztaljuk, hogy a hír egy olyan szent, aminek sokszor maga felé hajlik a keze. A véleményünknek mindig szabadnak kell lennie!

A Kultúra fül alatt kapnak helyet azok az írások, ajánlók, recenziók, amelyek szervesen kapcsolódnak a könnyű illetve a rockzenéhez.

A Hangképnél, ahogyan a nevében is, videóanyagok, hanganyagok, valamint a stábunk által évek óta készített rádiós-videós podcastok kapnak helyet.

Pódium – Mivel a CityRocks-al alapvető küldetésünk az élőzenei kultúra, a rockzene szeretetének, művelésének átörökítése, így a cityrockers.hu-n sem teszünk másképpen. Ebben a menüpontban zenészek, zenekarok, amatőrök, profik bemutatkozására adunk lehetőséget! Jelentkezzetek bátran – biográfia, fotók, linkek csatolásával!

Kontaktolj, véleményezz, zenélj, küldj anyagot, melyet ide írva tehetsz meg: szerkesztoseg@cityrockers.hu

Légy szíves ajánld az oldalunkat minden zeneszerető ismerősödnek!

Várjuk építő jellegű kritikáitokat, javaslataitokat!

Üdv:

cityrockers.hu

Facebook:

https://www.facebook.com/Cityrockers-105785094799591/?view_public_for=105785094799591